Home / Ziningin nieuws / Bezoek Destilaria Levira: Adamus London dry gin sublime spirit
Bezoek Destilaria Levira: Adamus London dry gin sublime spirit

Bezoek Destilaria Levira: Adamus London dry gin sublime spirit

De details zitten hem in Adamus gin, de sublieme gin van Portugal:
Adamus dry gin logo
Adamus gin logo:
De Diamant een sublieme gin, die op zen minst uniek te noemen is, met de nadruk op het minutieus proces om de gin te maken in al zijn facetten. waar zich in de kern een hartvorm aanwezig is, die bestaat uit de druiventros deze verwijst naar de Baga Druif uit de regio Bairrada waar ook de Adamus dry gin gemaakt wordt. Het woord Adamus Komt van Adamas wat diamant betekent in het oud Grieks. 
Adamus kurken dop
De Kurk:
Wordt gewonnen uit de schors van de kurkeik in Portugal, de schors heeft 9 jaar nodig om geoogst te worden. Kurk is milieuvriendelijk en natuurlijk product dat de waarden en de producten die men gebruikt om Adamus gin te maken verder naar buiten brengt.
De vorm van de kurk is een Diamant, zet je 4 flessen tegen elkaar komt ook weer de diamantvorm extra naar boven. Portugal is voor zijn uitstekende qualiteit van kurk gekend.
traditionele destillatiecoppers
Het Proces:
Om Adamus Dry Gin te maken, werden 86 verschillende botanicals getest, gedestilleerd in verschillende processen en hieruit hebben ze de beste 18 geselecteerd, met één interessante singulariteit: dit is de enige gin waarin een van de botanicals de beroemde druivensoort van Bairrada is - Baga .

De natuurlijke botanische producten die ze hebben geselecteerd, worden individueel gedestilleerd in de traditionele destillatiecoppers door stoomdestillatie. (zie afbeelding)

Deze individueel geselecteerde destillaten worden in perfecte verhoudingen gemengd, met inachtneming van het speciale en onderscheidende ADAMUS Dry Gin-recept.
Bovendien is deze gin 100% bio.

Adamus gin fles van klein naar groot

Adamus gin is verkrijgbaar in verschillende volumes:

5cl 

70cl

2,5liter

https://ziningin.be/collections/gin-exclusief-online

Logo Ziningin

0 reacties

Schrijf een reactie